Vær med!

IMAGINARIUM arbejder for at udvide kredsen af deltagere og alle kan være med! Enten som kunsthal, kunstner eller skole. Eneste betingelse er, at du brænder for at skabe tætte relationer mellem samtidskunsten og børn og unge og tror på at unges bidrag batter.

Vi udvikler hele tiden nye partnerskaber og vil meget gerne høre fra dig, hvis du drømmer om at samarbejde med os. Finansiering af projekterne sker gennem bevillinger fra både offentlige puljer og private fonde og hvert projekt finansieres individuelt.

KUNSTHALLER
Har din kunsthal lyst til at åbne sig for den opvoksende generation og prøve kræfter med en takeover, hvor en gruppe børn og unge inviteres til at samarbejde med fagpersonalet ’behind the scenes’ om planlægning af formidling, kommunikation eller kurateringsopgaver?

Eller vil du hellere stille et udstillingsspace og en periode i kunsthallens program til rådighed for et ’commissioned work’ i form af et samskabelsesprojekt med en kunstner som udvikler et værk/en udstilling sammen med en gruppe børn eller unge?

KUNSTNERE
Er din professionelle kunstpraksis i forvejen relationel og socialt og pædagogisk engageret og har du evt. allerede erfaring fra samarbejder med børn og unge og deres skoler?

Eller har du ingen erfaring med børn og unge og oplever din praksis som kunstner som meget din egen, men synes det kunne være interessant at udfordre denne individualitet?

SKOLER
Har du som lærer eller skoleleder lyst til at give dine elever en helt anderledes og unik oplevelse af hvad et æstetisk læringsrum kan være, kæmper du også med at få Den Åbne Skole integreret og ønsker du at løfte alle dine elevers faglige potentiale?

Så lad os høre fra dig!

Skriv til info@kunstform.nu