Kærlighed, kludder og det grimme

Kærlighed, kludder og det grimme er titlen på et afsluttet IMAGINARIUM projekt mellem Fotografisk Center, billedkunstner Jacob Tækker og elever fra Vibenhus Skole, Katrinedal Skole og fritidsinstitutionerne samme sted. 
I workshops med udgangspunkt i kunsthistoriske ikoner såvel som situationer og steder i elevernes hverdag og lokalmiljø, samt Fotografisk Centers urbane omgivelser, åbnede Jacob Tækker sin digitalt baserede kunstpraksis for eleverne. I mindre grupper arbejdede de med overskrifterne kærlighed, indenfor/udenfor, kludder og det frastødende eller grimme som begreber der omsætter og tolker IMAGINARIUMS fokus på temaet frygt versus tillid. Elevernes værker indgik i en udstilling som blev vist på Fotografisk Center fra den 7. februar – 10. marts 2019 og desuden på kunsthallens website on-the-go.net.
Udstillingen præsenterede, ud over fotos, også elevernes eksperimenter med stopmotion film. Eleverne bidrog desuden til kommunikation af udstillingen gennem FB- og Instagramopslag, pressemeddelelse og åbningstaler til ferniseringen.